Over ons

Men@Work

De mannen van Men@Work tijdens de Hoornse Stadsfeesten in Hoorn.

Vocal group Men@Work, 12 mannen en een piano.


De groep bestaat uit 12 mannen uit diverse Westfriese dorpen die zingen als passie hebben. De groep zingt meerstemmig, van diepe bassen tot hoge tenoren. Sommige nummers worden ondersteund door Frank’s virtuoze pianospel, andere nummers worden a-capella gezongen. Alle zangers hebben meerdere jaren ervaring in zanggroepen of koren.

Het repertoire is veelzijdig, van Queen tot De Poema’s, van Elton John tot Adèle. De arrangementen zijn grotendeels van de hand van dirigent Frank Hoebe en staan garant voor originaliteit en mooie harmonieën.

WIE ZIJN DIE MANNEN?


12 mannen onder de deskundige leiding van dirigent Frank Hoebe

Frank Hoebe - Dirigent


Frank is geboren in 1961 te Zandwerven als één van de elf kinderen. Bij hen op de boerderij werd altijd muziek gemaakt en vooral gezongen. Als vijfjarige klom hij regelmatig op de pianokruk om liedjes na te spelen of zelf te maken. Hij wist op zijn achtste zeker dat hij zanger wilde worden. Dit is echter iets anders gelopen. Na de middelbare school bezocht hij het conservatorium en heeft daar klassiek piano en koordirectie gestudeerd. Tijdens zijn studie was hij al actief als bewerker, begeleider, koordirigent en pianoleraar. Toen hij afstudeerde aan het conservatorium zat hij dus meteen volop in het arbeidsproces. Ook heeft hij in die periode enige stukken gecomponeerd die tot op de dag van vandaag uitgevoerd worden.

Al zijn muzikale energie kan hij kwijt in het leren van het pianospel aan zijn leerlingen, in het arrangeren van muziekstukken/liedjes en in de begeleiding van zijn koren, waaronder onze zanggroep Men@Work

Vocal Group Men@Work

vocalgroupmenatwork@gmail.com

vocal


Copyright @ All Rights Reserved